divendres, 8 de març del 2019

T'explico un món de contes

TALLER DE CONTES

Clica a sobre del collage per veure més fotos

Durant aquestes jornades de descobriment, a través dels tallers, hem pogut aprendre característiques concretes de diversos països del món. En el taller de contes hem fet un viatge per tots els continents utilitzant el conte com a fil conductor. Ara farem un resum dels quatre contes treballats:

LA GRANOTA ASSEDEGADA
Aquest taller va consistir en la visualització del conte a través de la pissarra digital. A continuació vam escollir la part del conte que volíem il·lustrar. Amb els llapis i els retoladors vam aconseguir fer unes il·lustracions fantàstiques. Finalment i amb l’ajuda del nostre dit vam pintar el mapa d’Austràlia, que és on s’emmarca aquest conte. 
Clica a sobre de la imatge per veure el conte

EL ROSSINYOL
Ens traslladem fins a la Xina per conèixer de que tracta aquesta història. L’Alicia ens va explicar el conte a través d’unes imatges de cartró. Després cadascú hem decorat amb pintura i pinzell el nostre rossinyol. Per acabar amb els dits vam pintar el mapa d’Àsia, on situem la Xina.
Clica a sobre de la imatge per veure el conte

LA LLEGENDA DEL RIU AMAZONES
Hem començat aquest taller escoltant la llegenda d’un riu anomenat Amazones. Hem descobert que el podem trobar a Amèrica del Sud. També hem conegut alguns dels animals més perillosos que hi habiten en ell. La següent tasca va ser començar una feina en equip, la construcció del nostre riu Amazones. Ho vam fer amb papers de diferents colors i textures. Ens ha quedat molt bé! A més a més hem gaudit molt del treball en equip. Finalment hem pintat el nostre mapa d’Amèrica, on podem trobar el riu Amazones.


LA GIRAFA FARI PERD LES TAQUES
Aquest taller consistia en la imaginació i creació d’un final d’història. Per això, la primera vegada que vam veure el conte a la pissarra digital, l’Alicia ens va  tallar el final de la història. Per parelles o individualment vam escriure i il·lustrar el nostre propi final. Van sortir finals d’història molt divertits! Un cop tothom va acabar vam tornar a veure el conte, aquesta vegada amb el final inclòs. En acabar vam pintar el mapa d’Àfrica i Europa, els dos continents per on viatja la protagonista del nostre conte.
Clica a sobre de la imatge per veure el conte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada