TALLER DE CUINA
ENS PODRÍEM IMAGINAR L'EMILI COM UN RESTAURANT ON ES
CUINEN DIFERENTS PLATS D'ARREU DEL MÓN I ELABORAR, PLEGATS, EL NOSTRE MENÚ?
EN EL TALLER HEM ELABORAT TOTS ELS ALUMNES D'INFANTIL
I D'INICIAL, UN MENÚ PEL RESTAURANT EMILIÀ MULTICULTURAL. PELS PRIMERS PLATS
HEM FET UN MENÚ DEGUSTACIÓ DE TABOULEH, TÍPIC DE SÍRIA I LIBAN; GUACAMOLE, DE
MÈXIC; MAKI DE COGOMBRE, DE JAPÓ I PIZZA MARGARITA, D'ITÀLIA. DE POSTRES HEM
ELABORAT CREPS DE PASTANAGA, DE FINLÀNDIA; BULECZIKI, DE POLÒNIA I FRUITA DEL
TEMPS DE COLÒMBIA. S'ACOMPANYAVA AMB PA KHOBS, DE MARROC. LA PROPOSTA D'AQUESTS
PLATS NO HA SORTIT DEL NO RES. EL MÓN NO DEIXA DE SER UN ESPAI PETIT I
INTERCONNECTAT. QUI NO TÉ FAMÍLIA QUE VIU A UN ALTRE PAÍS O CONTINENT? QUI DE
NOSALTRES TÉ UN PARE, UNA MARE O D'ALTRES FAMILIARS QUE HAN NASCUT A UN ALTRE
PAÍS O CONTINENT? AIXÍ DONCS, HEM PARTIT, DEL NOSTRE ENTORN MÉS PROPER, QUE
CONEIXEM, QUE EL SENTIM COM A PART DE NOSALTRES, PER ATREVIR-NOS A FER ALGUN
PLAT TÍPIC D'ALGUN INDRET I MUNTAR, PLEGATS, EL NOSTRE MENÚ DEL
RESTAURANT EMILIÀ MULTICULTURAL!
EN EL TALLER DE CUINA DEL CICLE INICIAL HEM FET 4 RECEPTES: CREPE DE
PASTAGANA, MAKI DE COGOMBRE, TABOULÉ I PIZZA MARGARITA.
PRIMER DE TOT I ABANS DE COMENÇAR ENS HEM RENTAT LES MANS MOLT BÉ I
ENS HEM POSAT EL DAVANTAL
ENS HAN DIT DIR LA RECEPTA QUE ENS HA TOCAT FER I HEM VIST EL
PAÍS D'ON ÉS EL NOSTRE PLAT EN UN MAPA DEL MÓN.
![Taste Atlas, el mapa definitivo para conocer los mejores platos de cada gastronomía del mundo](https://i.blogs.es/145875/europa-portada-comida/450_1000.jpg)
TAMBÉ HEM VIST UN VÍDEO ON S'EXPLICA LA NOSTRA RECEPTA.
DESPRÉS ENS HEM POSAT A CUINAR: FER LA MASSA DE LA PIZZA, TALLAR LES
VERDURES DEL TABULÉ, FER LA MASSA DE LA CREPE O FER I ENROTLLAR EL MAKI DE
VERDURES.
HEM TREBALLAT MOLT I HEM TINGUT MOLTA CURA PERQUÈ HEM HAGUT DE TALLAR VERDURES I QUEDESSIN UNS PLATS BEN FETS.
UN COP HEM ACABAT HEM MENJAT I COMPARTIT AMB ELS COMPANYS DE 1ER I 2ON I
HEM PROVAT TOTS ELS PLATS QUE HA FETCADA GRUPS!
HA ESTAT UN TALLER PER
LLEPAR-S'HI ELS DITS!
PIZZA
MARGARITA (ITÀLIA)
MAKI
DE COGOMBRE (JAPÓ)
CREPS
DE PASTANAGA (FINLÀNDIA)
TABOULÉ DE VERDURES ( SIRIA I LIBAN)
EN EL SEGÜENT ENLLAÇ PODREU VEURE LES RECEPTES QUE HEM
FET EN EL RESTAURANT PER SI LES VOLEU CONEIXER O FER A CASA.
QUE VAGI DE GUST!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada